Acum este Vin Sep 10, 2010 10:16 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ce parere ai avut de episodul 4.12 ?
WOW ! Cel mai tare episod 41%  41%  [ 5 ]
Un episod foarte bun 41%  41%  [ 5 ]
Destul de bun 16%  16%  [ 2 ]
Bunicel - Se putea si mai bine 0%  0%  [ 0 ]
Voturi totale : 12
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Episodul 4.12 There's No Place like Home (1)
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 5:52 am 
Admin
Admin
Neconectat

Locaţie: Somewere in space and time!
Acest episod urmeaza sa il vizionam in dimineata zilei de 16 mai.
Ca de obicei, cine vrea sa citeasca spoilere, si mai ales cine vrea sa posteze, sa faca topic la spoilers. :-)

Eu unul abia le astept, dar .. :-$ Don't tell anyone!

Ultima oară modificat de AXN pe Vin Mai 16, 2008 6:47 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 15, 2008 6:18 am 
Doc
Doc
Neconectat

Fara spoilere in aceasta sectie a forumului.

Editat de v30

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 15, 2008 8:25 am 
Doc
Doc
Neconectat

Locaţie: Buzău
pinhead scrie:
...

Asta trebuia scris la spoilere :P Eu nu urmaresc sneek peakurile, dar am citit comentariul tau, iar daca era la spoilers probabil l'as fi ocolit...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 15, 2008 12:42 pm 
Doc
Doc
Neconectat

da scuze mereu gresesc.asta e,nici un pic de ordine in viata mea.o sa ii dau copy paste acum si il pun la spoilere desi e bun si aici.se incadreaza in ce o ssa se intample azi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 15, 2008 4:17 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Locaţie: Craiova
pinhead scrie:
da scuze mereu gresesc.asta e,nici un pic de ordine in viata mea.o sa ii dau copy paste acum si il pun la spoilere desi e bun si aici.se incadreaza in ce o ssa se intample azi

e usor pe forumul asta sa te descurci. La SPOILERE intotdeauna se va discuta despre aceste trailere si sneak peeks si poze promotionale. Si acolo la fel subforumul este impartit in topicuri pentru fiecare episod plus cateva alte discutii mai importante.

Aici la SEZONUL 4 sunt discutiile de dupa vizionarea episodului.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 7:09 am 
Dude
Dude
Neconectat

Locaţie: Arad
Cel mai mortal episod..... Nu mai am rabdare 2 saptamani.....
10x episodului. Oare chiar lo impuscat Keamy pe Ben la capat?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 7:46 am 
Doc
Doc
Neconectat

nu l-a impuscat pe ben doar la altoit in pifometru.cam frectie episodul asta si cand te gandesti ca mai sunt 2 saptamani pana la sfarsit.
din cate am vazut in episodul asta cred ca jin o sa fie cel care moare in ultimul episod de aceea sun ii reproseaza tatalui ei ca e vinovat de moartea lyui, iar la conferinta de presa spune ca jin a murit in avion.ma gandesc ca daca jin ar mai fi trait sun nu s-ar mai razbuna pe tac-su.
cam lipsit de importanta episodul asta,probabil calmul dinaintea furtunii.
un lucru care l-am remarcat atat pilotul avionului care i-a adus pe oceanic 6 cat si reprezentatnta companiei oceanic, sunt actori cunoscuti din alte seriale, nu sunt chiar figuranti,ceea ce ma duce cu la ideea ca vor aparea mai des in sezonul urmator.
interesant cum vor ajunge sayid si kate la elicopter ca sa scape de pe insula tinand cont ca au fost capturati de ceilalti.poate ca le vor da drumul special sa fie salvati.super tare ca richard alpert era barbierit.oare ce cauta cu ceilalti in jungla inarmati?de ce nu erau la templu?(poate ca sa ii inatmpine pe keamy si oamenii lui).
oare ben cu cine vorbea prin semnale cu oglinda?cu restul oamenilor lui?cumva acolo era templul, tinand cond ca pe harta templul avea logoul dharma poate ca acesta era foarte aproape de the orchid.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 7:57 am 
Dude
Dude
Neconectat

Ben vorbea cu Richard prin oglinda, si le-a facut semn ca vine, si de aceea Richard si oamenii s-au dus in jungla sa il astepte dar au dat de Sawyer si Kate. Macar am aflat cum au scapat de pe insula - pe aproape.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 8:01 am 
Doc
Doc
Neconectat

ma indoiesc ca ben vorbea cu richard:
1. ben nu stia ca sayid si kate vin in jungla
2. timpul e prea scurt ca richard sa aju8nga din varful muntelui in locul unde kate era.
ijn plus kate si sayid il urmareau pe jack intr-o directie iar ben si locke se indreptau in alta directie spre statie.
raman la teoria de mai sus ca pe undeva pe acolo este si templul si ben cu cei de acolo vorbea.
ar fi tare deasemenea ca in statia the orchid ica sa mai fie cineva. nu ma lansez in teoriii despre cum o sa mute insula si ce o sa se intample dupa ce o sa o mute.am o teorie am citit si niste spoilere mici dar deocamdata ma abtin sa aflu mai multe.oricum banuiesc ca in ultimele 2 episoade o sa aflam

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 8:04 am 
Dude
Dude
Neconectat

Sau poate ca templul apartine de orchid...ar fi ciudat, dar nu e imposibil, dar faza e ca Ben ia spus lui Locke doar ca dupa ce ia liftul ajunge la Orchid, dar dupa aceea cum muta insula? Sunt curios ce va face.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 8:30 am 
Doc
Doc
Neconectat

posibil ca templul sa fie the orchid asa credeam si eu dar acum ma indoiesc.interseant intradevar cum o sa mute insula aia cred ca o sa fie cel mai tare lucru care s-a intamplat vreodata in lost si cred ca o sa ne schimbe viziunea asupra a ceea ce este insula sau povestii in general

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 8:46 am 
Dude
Dude
Neconectat

Dar Locke is a Man of faith, nu prea se stie manui el cu aparatele...dar asta e alt subiect. Anyway, cand Sun sa uitat asa trista la Jin cand a intrat in camera cu dinamita, oare acolo Desmond, Michael si cu Jin vor muri? Dar eu cred ca episodul acesta sau cel viitor va decide soarta lui Jin. Ori moare acolo in camera cu dinamita impreuna cu Michael si cu Desmond, ori va ramane in viata pe insula, si asa va sustine Sun in viitor ca a murit, cum au sustinut si la conferinta aceea de presa ca restul erau morti, dar ca ei au ramas pe insula. Dar daca Desmond va muri acolo cu dinamita, atunci nu e sigur ca acel sarut senzational va fi intre Desmond si Penny, si atunci teroia lui Marius despre The Frozen Donkey Wheel nu va fi chiar corecta, dar vom vedea. Sunt 50% sanse sa fie adevarat si 50% sanse sa nu fie adevarat, dar eu chiar imi doresc ca Desmond sa nu moara, si daca Michael moare in episodul viitor, atunci el nu va putea fi in sicriu pentru ca el va muri pe cargobot si va arde daca dinamita va exploda, dar totusi cel mai posibil despre cine este in sicriu e la sectiunea de spoilere. Alta nelamurire este atunci cand Daniel i-a spus lui charlote ca trebuie sa scape de pe insula atunci imediat, Daniel i-a adus pe altii pe cargobot si pe ea nu a adus-o, eu am crezut k ii va impinge in apa la inceput si ii va lasa pe toti sa moara, dar daca Keamy se va intoarce pe vas (ceea ce nu cred ca se va intamplat, dar fie), atunci io cred ca toti din 815 care au fost adusi pe cargobot de catre Daniel, vor fi ucisi, dar daca Daniel s-a dus cu acea barca pe inusla, pentru ce au vrut sa mai mearga cu cargobotul pe inusla? daca vor ajunge si Frank ii va ocoli, tot se va intarce el pe insula...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 8:55 am 
Doc
Doc
Neconectat

pai conform teoriei ca pe insula exista ceva in uderground , gen tuneluri dumnezeu mai stie ce(vezi episodul in care ben il cheama pe smokey) e posibil ca de fapt statia the orchid sa nu aibe puterea sa mute insula.poate ca adevarata sursa a puterii este undeva in subteran(veche din timpuri stravechi) si statia the orchid a fost construita in jurul acekei surse de putere.cam cum a fost construita si the swan ca sa tina sub control acea anomalie electromagnetica.
deci poate ca locke nu e un om al tehnologiei dar poate ca nici nu trebuie sa fie.poate ca e de-ajuns sa declanseze un intrerupator sau sa apese un buton ca la the swan si bum: s-a mutat insula.in trailerul episodului urmator jack ajunge si el la the orchid iar ben ii spune ca daca vea sa plece de pe insula trebuie sa o faca in timp de o ora.
poate ca si aceasta statie e la fel ca the swan, cu aceleasi proprietati.swan a avut acel incident si a devenit neoperabila si aramas aceasta statie.poate ca de aceea a zis ben ca mai e doar timp doar o ora ptr ca acesta sa plece de pe insula, poate ca dupa ce locke a declansat ceva in statie a inceput un cronometru ca in the swan, iar la terminarea numaratorii se elibereaza din nou o energie electromagnetica care ori muta locul insulei, ori o intoarce intr-un fel in timp dupa cum am citit unele teorii

Ultima oară modificat de The Pinhead pe Vin Mai 16, 2008 8:58 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 8:56 am 
Dude
Dude
Neconectat

Si eu ce am postat mai sus sper sa nu fie un spolier, unde ai vazut trailerul??? Sunt foarte curios sa il vad dupa cele intamplate in episodul asta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 9:14 am 
Admin
Admin
Neconectat

E un episod care sa faca legatura cu ultimele 2. Tineti minte ca aceste ultime 3 ore trebuiau de fapt sa fie 2 ore. Si Normal au pastrat ce este mai bun pentru alea ultime 2 ore, in ep asta doar am sustinut si crescut suspansul.

Ben mai mult ca sigur a comunicat cu acea oglinda cu Richard si oamenii lui. De aceea au rasarit toti inarmati dar au dat din intamplare peste kate si sayid. Probabil cu totii se vor indrepta spre The orchid din moment ce si kate si sayid vor fi in acel eclicopter.

Un lucru e naspa. In episodul asta cred ca personajele au fost supereroi. Spun asta deoarece intr-o secunda ajung de pe plaja la the orchid si tot asa.

Vad ca nu prea pot sa comentez episodul fara sa imi dau cu parerea despre urmatoarele 2 ore de LOST asa ca mai bine comentez la spoilere la ep 13/14

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 9:17 am 
Doc
Doc
Neconectat

am postat si eu la teorii ce mai aveam de spus

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 12:08 pm 
Admin
Admin
Neconectat

am scris si pe site....

Citat:
Ciudata si insula asta. Parca ar fi un singur drum dinspre insula spre mijlocul junglei apoi spre The Orchid sau spre alte locuri in jungla. Ca de exemplu in episodul 10 cand Miles descopera cadavrele lui Rousseau si Karl. Miles, Sawyer si Claire se intorceau spre plaja atunci, iar cand au plecat Karl, Rousseau si Alex mergeau spre Templu. Deci Templu este in directia plajei unde este tabara naufragiatilor ? In fine, probabil producatorii vor prea mult sa lege lucrurile in serialul asta.

Tot despre episod:

Evident acum facem legatura si dispozitivul lui Keamy pote detona incarcatura de pe cargobot, in cazul in care el moare...probabil Dar de ce ar vrea Widmore acest lucru ? Din moment ce pe cargobot se afla momentan Desmond, Jin, Sun, Michael si sunt zvonuri ca doar un personaj va muri, cu cred ca este Michael.

Adica el a spus in ep 8 "Im here to die" . Oricine ar vrea sa ramana in spate pentru one-dramatic-scene in the finale , probabil ca Michael s-ar opune si ar zice ca este de datoria lui sa se sacrifice pentru ceilalti naufragiati.

Pe voi nu v-ar enerva sa ii omoare si pe restul de red-shirts sau cum sunt numiti naufragiatii de background. Ati vazut ca vreo 3 4 au ajuns la bordul vasului. Ar fi prea de tot dupa macelul stupid de la Baraci. Producatorii astia vor sa ramana doar cu 5 6 personaje cheie pe insula in viitor ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 3:50 pm 
Brotha'
Brotha'
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
tare episodul asta :D

La fel ca Greatest Hits de anul trecut, este un episod care pregateste pentru finala, deci nu aveam prea multe asteptari de la el, dar a fost mai bun decat imi imaginam eu. Mi-a placut tot FF-ul, dar mai ales scena in care Jack afla despre Claire, ca e sora lui. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 7:12 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 16, 2008 7:38 pm 
Doc
Doc
Neconectat

Locaţie: Buzău
Mie mi'a placut episodul.

Am aflat toata acea poveste falsa spusa presei. se vede ca Jack si'a dosrit foarte mult sa scape de pe insula, nu'mi venea sa cred ca minte cu atata dezinvoltura.
Mi'a parut atat de rau pentru Sayid si Kate in momentul in care au coborat din avion cand am vazut ca nu ii astepta nimeni.
Mi'a placut expresia fetei lui Sayid la aflarea numelui femeii care il astepta. Mi'a parut atat de bine ca in sfarsit s'au reintlnit.

Mi s'a parut foarte trist momentul in care Jack afla de Claire. Parca atat de mult isi dorea sa ii fi putut spus mamei lui Claire ca a cunoscut'o pe sora lui, dar nu putea...

Faza cu masina este primul semn al asa zisei nebunii a lui Hurley. El e constient ca numerele nu sunt o simpla coincidenta si cu siguranta se teme.

Mi'am dat seama ca Sun a devenit o femeie dura si ma intreb ce sau cine a facut'o asa. Oare Jin chiar a murit sau era ranita doar de faptul ca este departe de el si ca probabil nu il va vedea niciodata.
Pentru ca daca a spus in conferinta ca murit inseamna ca ori a murit, ori e pe insula, dar nu il mai poate vedea si nu mai exista vreo cale ca si el sa intoarca.

Sunt curioasa cum vor reusi sa plece doar ei 6. Pentru ca in acest moment Sun si Aaron sunt pe cargobot, Kate si Sayid sunt cu Ceilalti, Hurley e cu Ben, iar Jack pleaca in cautarea lui Hugo.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]