Acum este Vin Sep 10, 2010 9:52 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ce parere ai avut de episodul 4.11 ?
WOW ! Cel mai tare episod 45%  45%  [ 5 ]
Un episod foarte bun 45%  45%  [ 5 ]
Destul de bun 9%  9%  [ 1 ]
Bunicel - Se putea si mai bine 0%  0%  [ 0 ]
Cam slabut episodul. Nu ma asteptam 0%  0%  [ 0 ]
Voturi totale : 11
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Episodul 4.11 - Cabin Fever
MesajScris: Vin Mai 02, 2008 5:12 am 
Admin
Admin
Neconectat

Locaţie: Somewere in space and time!
Vom discuta despre episodul 11, centrat pe John Locke.
Episodul apare in dimineata zilei de 9 mai.

Ultima oară modificat de AXN pe Vin Mai 16, 2008 6:44 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 02, 2008 2:35 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Locaţie: Craiova
Nu uitati fara spoilere aici !! Pentru asta SPOILERE/Episodul 4.11

Cred ca pentru episodu asta imi impun sa nu vad nici un sneak peek. Vreau sa ma surprinda total. imi ajunge trailerul care tocmai a aparut. cine se ofera sa puna sneak peekurile pe site ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 02, 2008 5:19 pm 
Admin
Admin
Neconectat

O sa ma ocup eu cand apar.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 07, 2008 12:54 pm 
Dude
Dude
Neconectat

Locaţie: Arad
Vom vedea cine este Jacob episodul asta? :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 07, 2008 3:24 pm 
Admin
Admin
Neconectat

hokage33 scrie:
Vom vedea cine este Jacob episodul asta? :D

banuiala mea este ca tot asa il vom vedea in umbra cumva sau daca are puterea sa ia ce forma vrea el...sa i se arate lui Locke sub acea forma. Sau poate fi doar o voce...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 07, 2008 10:14 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Marius scrie:
banuiala mea este ca tot asa il vom vedea in umbra cumva sau daca are puterea sa ia ce forma vrea el...sa i se arate lui Locke sub acea forma. Sau poate fi doar o voce...

Nu stiu daca poate el sa ia forme diferite... in episodul 20 l-am vazut asa cum e el. (cred).
Oricum nu conteaza cum arata, conteaza sa auzim ce ii va spune lui John.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 08, 2008 8:41 am 
Dude
Dude
Neconectat

Mai putin de 24 de ore...
Nu mai am rabdare. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 7:21 am 
Dude
Dude
Neconectat

CABIN FEVER, my friend, cel mai meserias si mortal episod din lume ce poate exista. Mi-a parut de rau de capitan, dar faza cu cabana...
10x CABIN FEVER 10x :D :D :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 8:14 am 
Admin
Admin
Neconectat

Acum am inteles chestia cu mutat insula. Are legatura cu teleportarea lui Ben. Cel mai probabil atunci cand cineva folosea chestia aia... insula se muta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 9:05 am 
Admin
Admin
Neconectat

WOWWW ! Un episod pe placul meu. Numai aveam rabdare cand a intrat Locke in cabana lui Jacob. Si nici prin cap nu imi mai trecea ca acolo putea sa fie Christian shephard. M-a dezamagit intr-un fel faptul ca Horace a aparut doar in vis...., adica acum nu mai stiu ce sa cred despre "i've been dead for 12 years"

Daca pe richard l-am inteles , el s-a dus la nasterea lui John si mai apoi cand acesta avea 5 6 ani pentru a il recruta. Intr-un podcast al producatorilor au spus ca misiunea lui Richard era sa gaseasca un nou lider pentru oamenii lui, nefiind el liderul lor. Probabil l-a gasit pe Ben.
Dar nam inteles de ce faptuil ca a ales acel cutit micutul Locke nu a fost corect ?

Un alt lucru confuz. De ce Abaddon a vrut ca Locke sa se duca in acel walkabout , sa ajunga in australia si evident in avion si pe insula. E clar ca stia ce se va intampla. Personajul a devenit muuult mai complex decat parea la inceput.

BTW Ce mi-a placut de claire....statea acolo cuminte....parca stia toate raspunsurile insulei , lucru de care sunt sigur. Si cam incet incet se adevereste teoria mea despre Claire. Ieri gasisem insa niste contra-argumente la propria mea teorie :) cititi acolo la Teorii

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 10:42 am 
Brotha'
Brotha'
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
Marius scrie:
BTW Ce mi-a placut de claire....statea acolo cuminte....parca stia toate raspunsurile insulei , lucru de care sunt sigur. Si cam incet incet se adevereste teoria mea despre Claire. Ieri gasisem insa niste contra-argumente la propria mea teorie :) cititi acolo la Teorii

si mie mi se pare ca se adevereste teoria ta :wink:

Mi-a placut episodul, dar ma asteptam la ceva mai mult. Vroiam mai multe raspunsuri si am primit mai multe intrebari... :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 12:46 pm 
Freckles
Freckles
Neconectat

Locaţie: oradea
vai ciuda mi pe voi care ati vazut episodul...of de abea astept sa fac si eu rost de el.. :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 1:15 pm 
Dude
Dude
Neconectat

Dar de ce nu ti-l descarci dimineata sa te uiti la el?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 3:55 pm 
Freckles
Freckles
Neconectat

Locaţie: Dr. Tr. Severin
Foarte tare episodul, nota 10!!!
A si tare faza cu Ben si Hurley cand impart ciocolata ai in timp ce-l asteptau pe Locke :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 4:27 pm 
Doc
Doc
Neconectat

Locaţie: Buzău
A fost un episod foarte bun, desi sincera sa fiu ma asteptam sa fie si mai bun :D

Diferenta de timp dintre insula si exterior mi se pare destul de mare. Am vzut momentul in care a murit Doc Ray si cand a ajuns pe insula. Sunt curioasa in cat timp va ajunge Sayid.

Ce'mi este clar este ca lui Locke chiar ii era scris sa ajunga pe insula si ca aceasta nu il lasa sa moara. Am fost insa surprinsa sa il vad pe Abbadon. Ce legatura are el cu ceilalti si cu insula?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 4:35 pm 
Admin
Admin
Neconectat

mady_6_89 scrie:
Diferenta de timp dintre insula si exterior mi se pare destul de mare. Am vzut momentul in care a murit Doc Ray si cand a ajuns pe insula. Sunt curioasa in cat timp va ajunge Sayid.

Da, foarte ciudat. Nu stiu ce sa mai cred, pt. ca chestia cu doctorul Ray, pe insula s-a petrecut INAINTE sa se intample pe vapor. Iar eu stiam ca insula e cu o jumatate de ora inapoi.
Iar elicopterul... nici n-a decolat bine de pe vapor, si a ajuns pe insula. Era noapte si pe vapor, noapte si pe insula.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 5:59 pm 
Admin
Admin
Neconectat

AXN scrie:
mady_6_89 scrie:

Da, foarte ciudat. Nu stiu ce sa mai cred, pt. ca chestia cu doctorul Ray, pe insula s-a petrecut INAINTE sa se intample pe vapor. Iar eu stiam ca insula e cu o jumatate de ora inapoi.
Iar elicopterul... nici n-a decolat bine de pe vapor, si a ajuns pe insula. Era noapte si pe vapor, noapte si pe insula.

Hai ca va lamuresc eu ! :D

SPOILER MIC !! Sayid ajunge episodul urmator pe plaja, deci am putea spune in timp normal. La fel cum si elicopterul a ajuns in 20 30 minute pe insula, acum in ep 4.11

Referitor la diferenta de timp. Eu am scris pe site acum cateva zile in cadrul articolului Raspunsuri din episoadele 9 si 10 despre Doc Ray:

Raspunsuri probabile

* Cum este posibil ca Doc Ray de pe cargobot sa fie mort pe insula si inca viu pe cargobot ?
Foarte posibil este ca in joc sa fie diferenta de timp dintre insula si restul lumii. Poate pe insula timpul trece mai repede. Atunci cand elicopterul a decolat de pe insula, pentru cei din elicopter a durat foarte putin acea calatorie (desi Sayid a mentionat ca au decolat la apus si totusi au ajuns pe cargobot in miezul zilei) (ep 4.05 parca), dar pe insula a trecut peste o zi si jumatate pana ce Sayid l-a sunat pe Jack. Deci pe insula timpul s-a derulat mai repede. La fel se poate si in cazul lui Doc Ray. Timpul de pe insula este mai inainte, deci sa zicem ca insula se afla cu o zi , o zi jumate inaintea timpului de pe cargobot, atunci este normal ca daca Doc Ray sa moara pe vapor, pe insula sa se faca simtit mai repede acest eveniment.

Se pare este valabil doar la plecarea spre insula si nu de pe insula. Inca un motiv este ca Keamy si ai lui au plecat cu elicopterul cam imediat dupa ce au atacat baracile (s-au mai intalnit cu Sawyer si claire de fapt). VREAU SA ZIC - cat timp i-a luat elicopterului sa ajunga pe cargobot, Locke , Ben si Hurley au fost in cautarea lui Jacob, lucru care le-a luat peste o zi,iar pe plaja Jack s-a imbolnavit , operat etc. Deci cam o zi jumate diferenta din nou. Pe insula timpul este dat pe "repede inainte" . Orice actiune din afara ei si care interactioneaza cumva cu insula (vezi cadavrul doc Ray) intai are efect pe insula, deoarece aceasta este inainte in timp.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 10:14 pm 
Doc
Doc
Neconectat

adica bai frate:
-
-infirmierul lui locke nu e acelasi negru care i-a facut vizita lu hurley in flashforward, si care a angajato pe naomi in numele lu' widmore?parca abadon se numea
-richard ii face acea vizita lui locke cand era copil si vede pe perete un desen facut de locke ce era foarte asemanator cu smokey care killarea pe cineva.tot atunci ii arata si obiectele alea care erau parca o busola(sigur am mai vazuto), o sticluta cu aceeasi cenusa sau nisip care inconjura cabana lui jacob, acelasi cutit pe care ben i l-a dat lui locke ca sa-l omoare pe taicasu, o revista cu benzi desenate ,,mistery tale'' despre o lume ascunsa si o carte foarte veche "the book of rules" (nu era biblie, poate ca aceasta contine chiar regulile insulei si acele reguli la care se referea ben ca au fost incalcate)
-nenea richard asta vroia sa il recruteze pe locke cand era in liceu pentru tabara aia ,, stiintifica'' care presupun ca era pe insula, iar compania la care lucra era tot aia care a recrutato si pe juliet(parca asa tin eu minte posibil sa ma insel). dar toate astea se intamplau inainte de dharma initiative banuiesc. deci in afara de dharma initiative mai era si compania asta care trimitea oameni pe insula.
-cand keamy a scos dosarul cu instructiuni din seif pe prima pagina era sigla dharma, iar instructiunile erau de la widmore.deci dharma inca mai exista?probabil din moment ce au trimis acel avion cu provizii in al doilea sezon.dar de ce ar mai trimite dharma provizii daca membrii ei sunt morti?si cum de a mai gasit insula sa lase proviziile.daca a gasito atunci de ce nu agasito si acum? asa ca ce sa inteleg ca widmore detine dharma?pai daca widmore detine dharma si abadon lucreaza ptr el, de ce abadon ne duce cu ideea ca lucreaza pentru insula cand vorbeste cu locke in spital? mare contradictie mare.

acum se pare ca christyan traieste( o fi un fel de manifestare insulei, sau mai degraba insula l-a trezit la viata. de aceea disparuse din cosgiug in primul sezon).deasemeni si cu claire cred ca se intampla acelasi lucru amurit in explozie dar intr-un fel insula a trezito la viata, iar acum pare ca deja e la curent cu ce se intampla pe insula.

mi se mai pare interesant ce i-a spus christyan lui locke despre aaron ca locul lui nu e acolo si ca este exact unde trebuie sa fie.poate ca plecarea celor 6 de pe insula este un lucru predeterminat care trebuia sa se intample.

alta chestie misto e cand ben spune ca nu el e liderul celorlalti, ci alti lideri.asta inseamna ca nu numai jacob e mare si tare pe acolo
iar faza cu insula ca trebuie mutata? o fi la propriu mutata? daca insula chiar se poate muta de ce nu au facuto acesti lideri de care pomeneste ben?

am o teorie v-o spun si voua cred ca si widmore are legatura cu insula asa cum au ''ceilalti" si probabil a facut dharma initiative cu acordul lor pentru a face diferite experimente care sa ajute omenirea, dar probabil dharma nu a facut totul ca la carte si atunci locuitoriii originali ai insulei au trebuit sa ii elimine.posibil ca widmore a fost alesul inaintea lui ben dar fiindca a esuat cu dharma a fost lasain afara insulei si ben a fost ales ca fie conducator asa cum in episodul asta ben ii cedeaza locul lui locke.poate de aceea a zis widmore ca insula i-a apartinut si ca ben i-a furato.
posibil widmore sa fie unul din locuitorii originali ai insulei, la fel ca richard alpert.poate ca acesti locuitori originali sunt nemuritori pe insula,dar can sunt in afara ei imbatranesc la fel ca toata lumea si posibil au legatura si cu acea statuie cu 4 degete

multa amestecatura in serialu asta, il iubesc pur si simplu.
scuze ca v-am ametit cu toate astea dar sunt extazita.cred ca asta a fost cel mai bun episod al sezonului

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 10:37 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Negrul ala chiar era Abaddon, cel cu Hurley si Naomi ,da. Intrebarea este ce cauta el acolo ? ADica mi-a venit acum cam tarziu o idee. El se poate sa fie corectorul timpului (curse corector). Think about it. am gasit ceva pe net.

Locke si Ben
Zicea asa : La nasterea lui Locke 1957, richard alpert a fost prezent. Apoi cand John avea 5 ani , Richard a venit din nou si a incercat sa il recruteze, dar nu a fost sa fie. Era anul 1962, an in care s-a nascut nimeni altul decat Ben. Si stim cu totii cum s-a intamplat asta. Apoi la 15 16 ani ai lui Locke, Richard Alpert incearca iar sa il recruteze pe acesta prin intermediul acelei tabere stintifice. Din nou Locke nu ajunge pe insula, insa Ben o face impreuna cu tatal sau. Avea cam 10 ani atunci cand a ajuns. Evident putin mai tarziu Richard vorbeste cu Ben in jungla si ii spune sa aibe rabdare.
Se pare ca Ben a trait destinul lui Locke. John Locke trebuia sa fie cel care ii conducea pe Ceilalti pe insula. De aceea poate Abaddon a venit atunci la el cand se afla in scaunul cu rotile si i-a zis de walkabout, stiind parca ca avionul in care se va urca dupa ce va fi refuzat, se va prabusi pe insula. Si astfel va indrepta ceva. Si iata ca dupa 4 luni pe insula , Locke incet incet preia sefia de la Ben.

Christian si Claire
.Ei sunt morti amandoi.Astfel se adevereste in proportie mare teoria mea despre Claire. Dar datorita insulei cei 2 pot lua inca o forma fizica.

Keamy. Dosarul avea sigla Dharma si este aceiasi pe care Ben o avea pe acea pufoaica cand se trezeste in desert. Sigla se presupune ca apartine statiei The Orchid si acolo este posibil sa se indrepte Ben in continuare ...desi SPOILER !!!! Am vazut in trailerul pentru 4.12 ca Keamy se afla undeva in jurul cabanei lui Jacob parca , de unde Locke si Ben tocmai pleaca.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 09, 2008 11:32 pm 
Doc
Doc
Neconectat

asa o fi cu abadon , dar parca pana la urma el lucreaza pentru widmore cand o angajeaza pe naomi, mai tarziu ii face vizita lui hurley.de aceea am aspus ca poate si widmore facea parte odata din ,,ceilalti''.teoria mea este ca el era inainte seful lor si pe urma a aparut ben.

stai si ma gandesc daca insula era de negasit cum de au gasito cei de la dharma si cum de au avut timp sa construiasca acel satuc si toate acele buncare care clar necesita timp sa fie construite.cred ca au avut permisiunea conducatorilor insulei,altfel in mod sigur ar fi fost impiedicati inainte sa se instaleze pe insula, iar widmore a fost cel care s-a ocupat de asta. dar apoi s-a intamplat ceva.parca cand ben ii spunea lui locke cand l-a impuscat ca cei de la dharma n-au putut nici macar sa traiasca in pace cu ceilalti si in armonie cu insula.si cu toate astea dupa ce dharma au fost inlaturati avionul cu provizii inca mai venea sa aprovizioneze buncarul.

si care e treaba cu acea companie de cercetare la care lucreaza richard.aceeasi companie care vroia sa il recrureze pe locke, a recrutato si pe julliet.

apropo oare cand richard l-a vizitat pe locke acasa cand era mic si era acel de sen pe perete cu smokey, oare asta se petrecea inainte sa apara dharma pe insula? daca da inseamna ca dharma nu l-a creat pe smokey, mai ales ca lucrurile pe care smokey le face cu schimbarea infatisarii si felul cum le citeste personalitatea celor pe care ii intalneste este mult peste nivelul tehnologic al zilelor noastre.
acum daca teoria mea este corecta si dharma a avut intai permisiunea celorlalti sa stea pe insula , de ce aveau nevoie de gardul de protectie impotriva lui smokey?in plus de ce gardul mai era activat si in prezent cand la baraci locuiau numai ceilalti si acre teoretic protejau insula?

daca voi aveti idei la toate astea va rog spuneti-mi. sunt foarte curios, poate eu am ratat ceva sau am inteles gresit si voi stiti mai multe

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]