Acum este Vin Sep 03, 2010 4:33 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 88 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Episodul 6.07 - "Dr. Linus"
MesajScris: Mie Mar 10, 2010 2:43 am 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Sunteti gata de inca un episod (sa speram ca si mai tare)?? Inca 2-3 ore si vine!! Ma pun sa dorm ca sa treaca mai repede timpul (conform teoriei relativitatii), dar ne vedem dimineata fani LOST.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Episodul 6.07 - "Dr. Linus"
MesajScris: Mie Mar 10, 2010 8:21 am 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Ni s-a raspuns la cateva intrebari importante in episodul asta dar din pacate erau intrebari aparute in mare parte tot in sezonul 6 :D
Vorbim dupa ce il vedeti toti ca sa nu stricam surpriza ;))

HURLEY: No, this one actually lives in the loony bin

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 8:30 am 
Freckles
Freckles
Neconectat

Episod FABULOS cu final izbitor.
Dupa parerea mea, unul dintre cele mai bune din acest ultim sezon.
Daca in trecut, Ben a ales puterea asupra insulei in defavoarea vietii propriei fiice, in LA X renunta la putere pentru binele ei.
In episodul asta Michael Emerson a demonstrat inca o data ca premiul Emmy pe care l-a luat pentru rolul sau il merita cu varf si indesat. Geniala interpretare.
Ma rezum la atat momentan, nu vreau sa spoileresc prea mult :-P

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 8:48 am 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Locaţie: Galati
"o sa apara mai devreme din nu stiu ce cauza, il difuzeaza in australia" de unde stau de dimineata geana, yock :(, am auzit ca e super tare episodul, va astept al pareri dupa ce apare.

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 10:03 am 
Brotha'
Brotha'
Neconectat

Locaţie: panciu
Cu exceptia catorva faze , un episod in nota sezonului 6 adica mediocru
Au trecut deja 7 episoade si raspunsurile vin tot cu picatura.
Au promis ca n-o sa mai traga de timp dar senzatia mea e ca fac asta mai mult ca niciodata
Nu stiu ce v-a entuziasmat episodul asta ... (intreb pe cei carora le-a placut episodul)
raspunsul la intrebarea de ce nu imbatraneste Richard?
finalul cu Widmore?
in fine, am vazut episodul de 2ori dar constat ca sunt crunt dezamagit de sezonul 6.
Asteptarile mele se leaga de ep "Ab Aetemo "-daca si acolo o sa fie dezamagire....nush ce sa mai cred

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 10:49 am 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Sunt de acord cu tine sandmann..mi-a placut reintalnirea de la final si inca cateva faze: Jack e piromanul fara frica, Ben a inceput sa se caiasca bine de tot pentru tot ce a facut, mi-a placut sa-i revad pe Alex si Arzt, dar ce inseamna daca i-a atins Jacob pe losties? Nici unul nu poate muri?
Ma asteptam sa vina Desmond pe insula sincer sa fiu, dar e bun si Widmore (e de-al casei).
Dupa finalul ultimului episod ma asteptam ca acesta sa fie si mai tare, dar a fost destul de mediocru cu exceptia catorva faze. (Nu ma asteptam sa revad nici Black Rock)
Asta e.. asteptam miercurea viitoare.
LOST

Edit: E foarte interesant ca Ben a ajuns pe insula impreuna cu tatal sau si acesta din urma regreta ca a trebuit sa plece. In timeline-ul original regreta amarnic ca e silit sa stea acolo. Dar ce s-a intamplat dupa ce au plecat de s-a scufundat insula? Asta e intrebarea sezonului.

Ultima oară modificat de CristiZ pe Mie Mar 10, 2010 11:26 am, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 11:26 am 
Cowboy
Cowboy
Neconectat

avand in vedere ca asta a fost un episod centrat pe ben, ma asteptam sa fie mai spectaculos, insa nu m-a impresionat foarte tare.. mi-a placut insa cum pe ultima suta de metri ben s-a razgandit si s-a dus cu illana, nu cu MIB.
stiti ca jacob era cel care voia ca persoana care vine pe insula sa fie ajutata sa o gaseasca.. acea persoana era widmore, care zice ca trebuie sa urmeze planul LUI (acest EL fiind cel mai probabil jacob).. daca acest widmore este cel pe care il stim noi, adica unul care profita de banii si puterea lui ca sa parvina, atunci inseamna ca jacob este un dobitoc, care vrea doar sa distruga insula.. daca insa widmore vine cu alte scopuri, atunci trebuie sa recunosc sa jacob este intr-adevar "the light".. oricum, in momentul asta nu stiu cine de partea cui este..

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 11:31 am 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

herminush scrie:
acea persoana era widmore, care zice ca trebuie sa urmeze planul LUI (acest EL fiind cel mai probabil jacob).

herminush, nu e planul lui Jacob. Widmore spune:"proceed as plan", nu "his plan"
Nu cred ca vrea sa profite de banii sai intr-un loc unde banii nu au importanta. A spus mai demult ca un razboi va veni si vor castiga cei nedrepti. De care parte a razboiului sta Widmore nu putem sti deocamdata (in ritmul in care se desfasoara actiunea nu vom sti mult timp).

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 11:52 am 
Brotha'
Brotha'
Neconectat

CristiZ scrie:
dar ce inseamna daca i-a atins Jacob pe losties? Nici unul nu poate muri?

Dar cum ramane cu John Locke? A murit pt ca nu era pe insula? Mi se pare absurd, sa fie asta motivul
Poate Richard nu stie ce vorbeste si nu asta e motivul pt care nu poate muri.
Dar cu Michael in sezonul 4 , care a fost faza de nu putea muri , ca seamana situatia de atunci cu asta de acum cu Jack si Richie numai ca atunci i s-a aratat Christian adik Mib X(
si de ce ceilalti candidati au fost taiati de e lista? au murit? sau s-au autoexclus de pe lista prin alegerile lor ( de tipul lui Ben si Miles? )

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 12:03 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Si Desmond saracu` ce face? Vine si ne salveaza brotha? Sau ne bazam pe Kate? :))

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 12:29 pm 
Freckles
Freckles
Neconectat

n am vazut ink episodu, dar ma irita teribil cind aud acuzatia ca un episod sau o serie de episoade din sez asta ar fi mediocre doar pt ca, vezi doamne, n-am primit raspunsuri. ar trebui sa judecam si in functie de altceva, nu numai in functie de "raspunsuri", pentru ca "raspunsurile" depind intotdeauna de intrebari, degeaba astepti sa ti se raspunda la o intrebare pusa gresit, sau in ton cu ce ti-ai fi imaginat tu ca ar fi trebuit sa fie raspunsul respectiv.

sigur, e dreptul fiecaruia sa emita judecati de valoare, ba chiar e indicat sa o faca, dar nu judecind din punctul de vedere al "raspunsurilor". pina la urma, ceea ce o sa ramina la sfirsitul sezonului va fi povestea Lost in intregimea ei, spusa definitiv. abia atunci vom putea trage linie si vom putea emite judecati de valoare din avion.

revin cu impresii dupa ce vad si eu episodul.

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 12:35 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

probabil "recon" o sa fie cum ajunge widmore pe insula...arata cum a gasito etc etc...
apoi "de la inceputu timpului" cu richard...poate si jacob si mib in tinereti....si dupa ne baga pe filmu cu razboiu dintre ei...(sper)

legat de widmore:cred ca nu e de partea nicicui...e pe cont propriu cel mai probabil

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 12:44 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

cyberatman scrie:
n am vazut ink episodu, dar ma irita teribil cind aud acuzatia ca un episod sau o serie de episoade din sez asta ar fi mediocre doar pt ca, vezi doamne, n-am primit raspunsuri. ar trebui sa judecam si in functie de altceva, nu numai in functie de "raspunsuri", pentru ca "raspunsurile" depind intotdeauna de intrebari, degeaba astepti sa ti se raspunda la o intrebare pusa gresit, sau in ton cu ce ti-ai fi imaginat tu ca ar fi trebuit sa fie raspunsul respectiv.

sigur, e dreptul fiecaruia sa emita judecati de valoare, ba chiar e indicat sa o faca, dar nu judecind din punctul de vedere al "raspunsurilor". pina la urma, ceea ce o sa ramina la sfirsitul sezonului va fi povestea Lost in intregimea ei, spusa definitiv. abia atunci vom putea trage linie si vom putea emite judecati de valoare din avion.

Probabil te-ai spoilarit daca ai intrat aici fara sa vezi episodul. Urmareste-l si daca ti se pare mai bun decat ultimul, impartaseste-ne si noua de ce. Mi se pare relativ slab in comparatie cu precedentul. Nu zic ca a fost rau, dar ma asteptam la mai mult de la un ep Ben-centric. Si nu e vorba de raspunsuri aflate sau nu. E vorba de batut pasul pe loc in ultimul sezon.

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 1:12 pm 
Dude
Dude
Neconectat

Locaţie: Arad
No com
absolut fantastic
Finalu nu m-a impresionat ca am citit blstematele de spoilere :-L :(( [-X X( X( X( X(

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 1:27 pm 
Brotha'
Brotha'
Neconectat

cyberatman scrie:

asa sa faci , si nu te mai irita inainte sa vezi despre ce e vorba
si mai ales nu citi comentarii daca nu ai vazut episodul

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 2:20 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Locaţie: Pitesti
eu zic ca Widmore vine pe insula de partea lui Locke, si cu ajutorul lui va parasi insula... acum sa vedem ce dreq... cine va ramane in locul lui, Ben? Widmore? deci se tine de cuvant si ii ia de pe insula pe Sayid, James, etc?

_________miraculosly special."__________/
__________________________________/

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 2:23 pm 
Cowboy
Cowboy
Neconectat

Locaţie: Iasi
Eu sunt de partea celor neimpresionati. Paralelele facute intre Ben si Ben X sunt interesante si emotionante, fara-ndoiala. In rest nimic prea relevant pentru problemele arzatoare care ne macina pe noi.

Singura informatie cu adevarat interesanta din acest episod este faptul ca Ben X si tatal sau (care e de treaba acuma, ca sa vezi :-P) au fost pe insula candva in trecut si au fost nevoiti sa plece de acolo, tatal lui Ben chiar regretand treaba asta. In cazul asta, au plecat inainte de '77 si insula a fost acoperita de apa tot in '77?

Richard e suparat tare pe Jacob, dar e repus pe calea cea buna de un Jack - the new man of faith, care e exact ca Locke din primele sezoane: simte el ca totul se intampla pentru anumite motive, da' nu stie care-s motivele inca si face chestii aparent nechibzuite.

Ben a trecut de partea lui Jacob (cel putin pentru moment), cum ne asteptam deja. MIB umbla cu manarii ca de obicei si din nou ni se "arunca in ochi" cu incertitudini despre planul si natura lui Jacob.

Reintalnirea de pe plaja e asa... for old times' sake. Venirea lui Widmore era de anticipat. Ramane de vazut ce legatura are Widmore cu Jacob si cu MIB. Daca e pe cont propriu, daca vine in sprijinul lui Jacob sau daca ii va ajuta pe MIB and the gang sa zburde de pe insula.

Ultima oară modificat de Xenocyde pe Mie Mar 10, 2010 8:41 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 4:23 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Xenocyde scrie:

Singura informatie cu adevarat interesanta din acest episod este faptul ca Ben X si tatal sau (care e de treaba acuma, ca sa vezi :-P) au fost pe insula candva in trecut si au fost nevoiti sa plece de acolo, tatal lui Ben chiar regretand treaba asta. In cazul asta, au plecat inainte de '77 si insula a fost acoperita de apa tot in '77?

a.

eu zic ca e vorba de alta insula parerea mea...poate au gasit alta insula..etc
Daca insula a fost inundata in 55' cand a venit us amry? pentru ca ei nu au mai ajuns pe insula...nu au mai avut time traveluri...nu a mai fost cine sa le spuna sa ingroape bomba?!

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 5:01 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Si mie mi s-a parut cam cea mai interesanta partea in care aflam ca totusi insula a facut parte din viata unora dintre losties si a existat si in timeline-ul asta (nu doar sub ape). Pana acum nu apare nimic care sa infirme teoria ca ruptura dintre cele 2 universuri s-a produs probabil in 77' in urma incidentului rezultand 2 lumi paralele. Bun si am aflat si cine a venit pe insula (nu ca nu ne-am fi asteptat), ni s-a mai confirmat ca Richard a ajuns pe insula inlantuit la bordul corabiei Black Rock(la fel oarecum previzibil), la fel intrebari aparute in sezonul asta. Dar pe mine nu m-a dezamagit deloc acest episod, ba chiar mi-a placut foarte mult datorita povestii si schimbarii lui Ben, a simbolurilor folosite si a interactiunii dintre personaje (si a unor momente amuzante chiar si fara Sawyer ;)) ). Singurul lucru care m-a deranjat a fost ca Jack incepe sa arate siguranta si hotarare(ridicandu-se spre o pozitie de lider) si singurul final pe care nu mi-l doresc pentru LOST ar fi cel "clasic" in care Jack ii salveaza pe toti. [-X

HURLEY: No, this one actually lives in the loony bin

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 5:44 pm 
Cowboy
Cowboy
Neconectat

Locaţie: Iasi
A scris cineva pe site intr-un comment de la episodul de azi ca numele lui MIB e Bale. De unde aflam asta?

L.E.: Tot in acel comment scrie ca the Black Rock ar apartine de East India Trading Company. Am facut niste sapaturi si iaca ce-am gasit pe Lostpedia (sorry daca va pare a fi spoiler):

The Black Rock was allegedly owned and run by the British trading group - the New World Sea Traders, owned and operated by Magnus Hanso, a former ship's captain who became a business entrepreneur. While no direct ownership has been stated, it is known that the Black Rock sailed out of slip 23 in Portsmouth docks, and Hanso's trading group managed slips 18 to 27... According to traders on Papua New Guinea, the ship sailed away from port in an Easterly direction, rather than West to Africa... A crew of some 40 men, along with an uncounted number of slaves, was presumably lost at sea... Magnus Hanso was known to still have a hands-on passion for the sea and insisted on captaining several voyages every year. It is likely that he was captaining the Black Rock himself when the ship disappeared, based on the note on the blast door map, which also suggests he was buried on the Island near the site of the ship wreckage.

Stim ca Hanso Foundation a bagat fonduri in Dharma Initiative. Hanso Foundation a fost creata de Alvar Hanso, stranepot al lui Magnus Hanso.

Intrebarea cheie: Are vreo legatura Magnus Hanso cu MIB? (N-am gasit nimic despre Bale :-P)

Ultima oară modificat de Xenocyde pe Mie Mar 10, 2010 6:25 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 88 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]