Acum este Vin Sep 10, 2010 10:34 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 113 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Episodul 6.04 "The Substitute"
MesajScris: Mar Feb 16, 2010 11:53 pm 
Dude
Dude
Neconectat

Locaţie: Arad
Deci episodul e mortal.
Mi-a placut foarte mult mai ales cand John ............. si .......... a..... si faza tare a fost cea cu....... cand i-a......
Cand ............ l-a ........ pe ........ m-a lasat masca :)) :">

Fine, cred ca cum va aparea in Canada mai devreme :D il vom vedea pe la 3-4 dimi :D asa ca impresii atunci, hope so :d

Sus

Subiectul mesajului: Re: Episodul 6.04 "The Substitute"
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 8:05 am 
Doc
Doc
Neconectat

ok,so daca baietii astia aveau fiecare desemnat cate un nr?de ce dharma foloseau nr peste tot chiar si pe sticlutele cu ser de si le injectau desmond si claire?sper ca n-au schimbat lucrurile din mers.

imi place acum ca incearca sa ni-l prezinte pe mib intr-o lumina pozitiva,insa tot jacob cred ca va fi cel bun in final.ma surprinde faptul ca toti sunt candidati sa ii ia locul lui jacob.sunct curios unde o sa duca asta.mai sunt curios si ce s-a intamplat cu mib de a fost om prima data si pe urma a devenit ce e acum?oare asta inseamna ca si altii pot deveni smokey?

alta chestie care am observat-o a fost atunci cand illana a adunat din cenusa lui jacob?oare cenusa lui jacob si poate a acestor candidati este cea care il tine pe smokey la distanta?vedem deja ca avem aceste reguli care spun ca mib nu se putea atinge de jacob,nici ben in trecut de widmore?

ah mai raman 15 episoade si nu avem nici macar un raspuns ptr niciunul din misterele din trecut.numai si numai intrebari noi.nu stiu cum or sa poata raspunda la ele.or sa ne bombardeze in ultimele ep cu tot lol

Imagine

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 10:09 am 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Chiar a fost tare episodul. Si da.. si mai multe intrebari. Eu cred ca Floc(ke) minte in tot ceea ce zice. Tot in Richard am incredere. Si mi-a placut ca a fost loial lui Jacob. Oare la cine s-a referit baiatul blond cand a spus ca "stii ca nu-l poti omori"? Gata nu mai zic nimic ca poate inca n-au vazut toti episodul si intra aici pe forum si se spoileresc:P

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 12:01 pm 
Cowboy
Cowboy
Neconectat

Locaţie: bucuresti
%-( nu citesc nimic !!!! pastrez impresiile pentru dupa orele 20:00... cine e din Bucuresti si nu stie inca, vizionare episodul 4 la pub The Legend (ne vom intalni la Pta Rosetti in jur de 19:30); am simtit nevoia sa postez si aici, pentru cei ce nu au aflat inca de aceasta mini intalnire a fanilor LOST :x:x:x ^:)^

JL.

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 1:05 pm 
Freckles
Freckles
Neconectat

Sunt la work si am putin timp , iar deseara n-o sa fiu online .
Eu cred ca Flocke e un mare mincinos si manipulator plin de fustrari. Ura lui pentru Jacob , atitudinea lui cand intruchipeaza pe cineva il vadesc ca e cel rau. Minte cand ii zice lui James ca Jacob le-a viciat liberul albitru .Jacob a aparut in anumite momente in viata unor personaje (deosebite) cu un efect pozitiv , revedeti toate aparitiile lui Jacob si asa este .Probabil ca i-a ales ca si canditati in locul sau dar in nici un caz nu i-a impins la nimic. De ce vrea atat de tare sa plece de pe insula ,nu cumva e monstru (demon) flamand care vrea sa mai faca ravagii si prin alte locuri . Jacob l-a tinut cumva prizonier stiind asta. Numele lui Ben nu cred ca era scris pe acel tavan sau perete e interesant de vazut asta. Cred ca in toata treaba asta nu e vorba ds candidaturile la liderul insulei ca in trecut (Widmore, Ben, Locke for a while ) ci de un "job" mult mai important acela de protector al insulei cu zice si Flocke asta.

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 1:12 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Locaţie: Pitesti
ptiu... ^:)^ LOST ^:)^

deci mda...

episod bun...

nush ce sa zic acum...

cred ca si Jacob dorea sa scape dreq de insula asta si cauta inlocuitor :)) John Locke era perfect! dar daca Jacob cauta inlocuitor... de ce nu cauta inlocuitor si Flocke? sau poate asta e a treia varianta, si doar il foloseste pe James drept loctiitor, pentru a putea fii liber si a... "pleca acasa" (care dreq casa? el e de sute de ani pe insula/poate chiar mii).
In legatura cu "He's going to kill us all!" Bullshit! doar vrajeli d-ale lui Jacob el nu are voie sa omoare pe nimeni nici nu cred ca poate, dar ii poate corupe pe altii sa faca asta :D

asta a fost prima impresie restu mai vedem :)>-

ahh si se pare ca teoria cu bucla nu prea mai merge... dar mai avem de asteptat... poate dupa ce ii taie pe toti de pe lista... "Their lives goes on and are'n wasted!"

_________miraculosly special."__________/
__________________________________/

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 2:41 pm 
Brotha'
Brotha'
Neconectat

Locaţie: panciu
Imi propusesem sa nu comentez nimic la episodul asta pentru simplul motiv ca m-a lasat fara cuvinte

dar vreau totusi sa va impartasesc ce m-a socat:

-Cooper , tatal lui John pare sa fie inca in relatii bune cu acesta desi John e paralizat, deci a patit-o in alt mod?
-F Locke se teme de cineva si anume de pustiul blond care pare sa fie Jacob in adolescenta(dar ati observat ca parca creste cu fiecare aparitie????)
-modul in care se comporta Hugo in noul Time-line. E cu totul alt Hugo, unul super bazat , sigur pe el
-Ben e profesor de istorie . si are o fata de soarec de biblioteca
-Sinceritatea lui Ben in fata mormantului lui John dar minciuna ca nu el l-a omorat pe Jacob ci MIB
-frica (si ranile ) de pe fata lui Richard cand vorbea cu James
-faza cu numerele din dreptul numelor .... = Jacob obsedat de numere ... adik se vorbea de salvarea lumii prin acele numere (deci iata cei 6 posibili salvatori)

etc...
nota 10 + cu felicitari pt episod si sper s-o tina tot asa [-O<

Ultima oară modificat de sandmann pe Mie Feb 17, 2010 3:46 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 2:43 pm 
Cowboy
Cowboy
Neconectat

Locaţie: Iasi
Hai ca si-au revenit cu calitatea actiunii si ezoterismului in episodul asta.

Mai intai despre "noul 2004". Unele chestii sunt schimbate in bine, altele nu. Din cate vad, bolile si problemele fiziologice nu sunt schimbate. Locke nu poate merge, Rose e bolnava de cancer inca. Dar personalitatile oamenilor sunt schimbate cumva. Hugo nu mai e stresat de aura negativa a numerelor si pare mai marinimos, ajutand oamenii cum poate mai bine; Locke e demoralizat si nu mai crede in miracole (desi inca se are bine cu ta'su?) si... Ben e prof de istorie (doctor in istorie, dupa cum ar spune titlul episodului 6) :)

Richard se face ca nu stie despre ce-i vorba pe insula doar ca sa nu il prosteasca MIB (hm, n-as baga mana in foc ca stie totusi ceva). Copchilul cela blond nu-mi dau seama daca e Jacob sau o forta mai mare decat Jacob si MIB la un loc, care impune regulile pe insula. Faptul ca MIB a fost om candva ma duce cu gandul la un blestem egiptean ce l-a transformat in "gardianul" de acuma.

Grota ceia pare sa fi fost inca un loc prin care salasluia si Jacob. Balanta iar ne aduce aminte de echilibrul dintre bine si rau. Flocke ar arunca piatra alba cu scopul de a distruge acest echilibru, desi spune ca toata treaba e o gluma. Numerele atribuite omuletilor sunt cele de la loto cumva? Deci erau numai 6 candidati si Locke a fost taiat deja. Ben, Widmore, Richard si restul "celorlalti" nu-mi dau seama de ce nu s-ar incadra la candidatura.

Dupa cum ziceam pe la comentariile primelor doua episoade, MIB nu poate sa plece de pe insula pentru ca is ceva reguli care il impiedica. L-a imbrobodit bine pe Sawyer (era deprimat tare saracu, tinta usuoara) si pune accent pe a treia optiune, bazandu-se pe reactia psihologica a lui James. Asa ca James va incerca sa il elibereze pe MIB, dar tare imi e ca s-ar putea sa-i ia locul.

Inca astept sa capete o mai mare profunzime implicatiile acestea, momentan imi pare ca se scrijeleste suprafata cu mici indicii. Treaba cu iteratiile suna cat de cat bine in teorie, dar pana acum nu prea vad indicii bune care sa contribuie la validarea teoriei. Ar face bine, totusi sa grabeasca pasul cu explicatiile si sa nu mai introduca prea multe elemente debusolante. Altfel o sa fie prea post-modernist finalul si o sa ne lase pe noi sa explicam multe chestii pe baza catorva revelatii.

Ultima oară modificat de Xenocyde pe Mie Feb 17, 2010 5:46 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 5:31 pm 
Freckles
Freckles
Neconectat

extraordinar.

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 6:50 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Locaţie: Targu Mures
Foarte Tare Episodul , Chiar mai tare ca LA X . Cel mai mult mi-a placut cat de disperat era Richard sa il convinga pe Sawyer ... Oare cine ii copilul acela pare destul de serios . Interesant-a pestera acea . Cand Am vazut ca Iliana , Sun , Ben , Lapidus il cara pe Locke cel mort speram ca il duc la templu sa il invie sa ii faca ceva ... :-" . Cat despre timpul alternativ imi place foarte mult ideea ma bucur pentru Locke ca a ramas cu Helen ca a ajuns profesor .

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 7:36 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Eu inca ma intreb: daca Locke mai era cu Helen in momentul zborului cum se face ca nu a zis nimic despre ea tot acest timp:-? adica nu ii duce lipsa... nimic

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 8:30 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Locaţie: Targu Mures
Pai in Real Time s-au certat parca si nu au mai vb . In Timpul Alternativ is foarte multe lucruri schimbate de ex Hurley ii norocos , Boone nu eras cu Shannon in avion etc

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 8:54 pm 
Moderator
Moderator
Neconectat

Ati observat ce fatza uimita a facut Flocke cand Sawyer i-a spus ca-l poate vedea si el pe ala micu blond?

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 9:18 pm 
Cowboy
Cowboy
Neconectat

Locaţie: Iasi
Adriana30 scrie:
Ati observat ce fatza uimita a facut Flocke cand Sawyer i-a spus ca-l poate vedea si el pe ala micu blond?

Pai e pe lista candidatilor la postul de aparator al universului... sau l-a ales deja MIB sa-i fie succesor... sau era turmentat si nervos :-P

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 9:40 pm 
Dude
Dude
Neconectat

Locaţie: Arad
WTF are the numbers?

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 10:44 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Mult mai bun episodu asta ca LAX. ma gandeam ...oare numere pe care le au potentialii alesi poate sa reprezinte un fel de numere de destin? de exemplu Hurley ar avea nr. 8 :

Citat:
Aceia care au ca Numar al destinului 8 sunt daruiti de la natura cu darul de a conduce, de a fi lideri, dar si cu capacitatea de a acumula bogatii. Au un mare talent pentru activitati de management in toate domeniile, in special in bussines sau orice alte lucraturi financiare.

Nu inteleg de ce Kate nu e pe aceea lista. Sun sa zicem ca nu este pentru ca nu a mers faza cu Ajira ... dar Kate? Simt o nuanta de misoginism aici ...
Stiti ca a aparut acel promo brazilian (parca) cu tabla de sah si etc. cam asa e... daca un pion (unul dintre cei ...5) ajunge la capatul careului poate sa aleaga ce "functie" vrea ... insa nu mai stiu daca e posibil sa fie regele .

Ultima oară modificat de madalina pe Mie Feb 17, 2010 10:48 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 10:47 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Locaţie: Craiova
4 - Locke
8 - Hurley
15 - Sawyer
16 - Kate ?
23 - Jack
42- Kwon

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 10:52 pm 
Freckles
Freckles
Neconectat

Poi 4-Locke
8-Reyes
15-Ford
16-Jarrah
23-Shephard
42-Kwon

vi se par cunoscute ?! :)
A fost nevoie de toti ca sa se inparca pe insula . Si ei sunt pe "lista" .

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 10:57 pm 
Freckles
Freckles
Neconectat

Scuze Marius , cred ca l-am scris in acelasi timp cu tine acum mi-a picat si mei faza cu numerele .
Dar de ce a murit John - 4 ?
Dupa John urmeaza Hurley - 8 ca lider ?
NU conteaza de ce nu e Kate intre cele 6 numere .

Sus

MesajScris: Mie Feb 17, 2010 11:04 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Independent_Sawyer scrie:
Scuze Marius , cred ca l-am scris in acelasi timp cu tine acum mi-a picat si mei faza cu numerele .
Dar de ce a murit John - 4 ?
Dupa John urmeaza Hurley - 8 ca lider ?
NU conteaza de ce nu e Kate intre cele 6 numere .

Atunci de cea tinut maicasa lu daniel s-a readuca pe insula...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 113 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]