Acum este Mie Sep 08, 2010 12:49 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Tricouri Lost - New design
MesajScris: Joi Iun 24, 2010 12:37 pm 
Lostie
Lostie
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
Salut la toata lumea

Cu toate ca sunt newbie pe forum , am urmarit discutiile voastre de pe forum impartasind in "secret" o parte din parerile voastre. Am mai remarcat lipsa de materiale LOST , pentru fanii adevarati LOST, care pot fi achizitionate pe la noi. De fiecare data cand m-a impresionat un serial sau altceva , mi-am construit singur cate un element sa imi aduca aminte de acele momente.

De aceea si de data asta, LOST nu putea sa scape. Impartasesc cu voi munca pe care am depus-o pentru a combina elemente cheie din acest serial, si daca aveti idei, va rog sa le exprimati pentru a le pune in practica. Nu sunt comerciant si nu ma ocup cu acest gen de "afacere" dar va pot confectiona si voua "amintiri" LOST la un pret cat sa imi acopar munca si estimez sub pretul a ce se poate gasi pe net.

Daca sunteti de acord as putea posta cu ajutorul adminului mostre din tricourile concepute de mine si va asigur de calitatea graficii ( inclusiv a scrisului LOST , pe care le-am reconstruit from scratch deoarece am fost nemultumit de ceea ce am gasit ) si a tricoului - Fruit of the LOOM -

accesati adresa de mai jos si puteti vedea cateva mostre de tricouri

http://s905.photobucket.com/albums/ac260/cristakke/

http://img684.imageshack.us/g/lost1977black.jpg/

thx | cke

Ultima oară modificat de cke pe Lun Iun 28, 2010 7:27 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Tricouri Lost - New design
MesajScris: Joi Iun 24, 2010 7:09 pm 
Dude
Dude
Neconectat

Locaţie: Arad
Ai de toate marimile?

Sus

MesajScris: Joi Iun 24, 2010 7:14 pm 
Lostie
Lostie
Neconectat

Le fac la comanda. in functie de marime, culoarea aleasa sau poate anumite elemente personalizate ce le vrea fiecare. Poate nu vrea nimeni sa le tina o vesnicie dpdv al calitatii tricoului , unuii poate doresc calitate A tricoului gen "Europa" sau altii doresc o calitate mai buna gen - Fruit of the LOOM - Deocamdata am facut cateva pentru mine dar cum am mai spus, lista este deschisa ....

Sus

MesajScris: Vin Iun 25, 2010 2:57 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Locaţie: Craiova
Pai poti sa postezi diferite modele de tricouri. Daca este pot chiar sa pun un articol pe prima pagina a site-ului. Pana atunci intrebarea care ne framanta pe toti este: cat costa ?

Sus

MesajScris: Vin Iun 25, 2010 5:02 pm 
Lostie
Lostie
Neconectat

Hello Marius and Co!
Multumesc de abordare si ajutor... un loc pe pagina dedicata ar fi de ajutor ... daca e ok, platesc si un banner pe serialetari si filmetari.ro ....Trebuie numai sa stiu unde transmit fisierele, cate si rezolutia.

Astazi am updatat LOST section cu noi abordari.... cred ca as mai putea face cel putin 20 -30 de noi variante.... inclusiv Mugs, insigne speciale, sepci, rain coats, back packs and other stuff .... la cerere.

Tot la cerere mai pot face tricouri si pe alte teme. Eu am expus temele pe care le-am pregatit pt mine ( fara sex city pt ca banuiti pentru cine am pregatit-o :-" ). De aceea sunt deschis si la alte teme sau la un design specific ....

de exemplu .... I'm Xsulescu Candidate, ask Jacob ... \:D/

Pretul nu este o constanta ( Desmond ) din pacate.

Tricouri FRUIT of the LOOM.

Pentru o singura bucata tricou, orice culoare, orice marime ( asta in functie de cate gasesc ) imprimeu 1 singura culoare - 50 ron.

Pentru o singura bucata tricou, orice culoare, orice marime, imprimeu full color - 60 ron.

Mug cofee alba - 50 ron

Mug cofee color - 65 ron

Preturile par mari, dar se pot micsora in conditiile unor tricouri de calitate mai joase - Europa stuff - si constituirea unui Group buy, astfel incat sa nu fac 50 de drunuri sa iau tricuri de 3-4 marimi si culori diferite si iar sa fac un nr mare de drumuri sa le inscriptionez separat.

Daca reusim sa adunam o comanda generala, atunci pot negocia si eu imprimarea, tricourile si alte o singura data si probabil ca pretul va scadea cu 10-20 ron.... presupun.

Oricum, in functie si de cate comenzi strang, caut si furnizori directi astfel incat sa obtin si alte preturi fata de ce am acum. Deja am niste promisiuni si astept raspuns zilele ce urmeaza.

Eu mi-am comandat de-alungul timpului tricouri de acest gen de afara si la preturile de 10-12 usd m-a dezamagit calitatea imprimeului si a tricoului. Ceea ce sarea de 30 usd merita din plin dar transportul te cam face sa renunti uneori si uneori chiar si dipozitia vamesului conteaza... Nu stii peste ce fan dai .... Eu am ramas fara niste cd-uri cu Deftones and others la un pachet ....asa ca am renuntat... plus ca plata cu cardul romanesc pe afara e cam greu, mai ales din USA.... trebuie sa ai resedinta US ca sa poti pe multe website-uri.

Astept un feedback de la voi.... la cristakkke@yahoo.com sau pe mess ... sau cine e interesat ii pot lasa si tel. meu pentru alte informatii decat cele expuse mai sus.

Respect | cke

Sus

MesajScris: Vin Iun 25, 2010 5:50 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Locaţie: Craiova
Citat:
Preturile par mari, dar se pot micsora in conditiile unor tricouri de calitate mai joase - Europa stuff - si constituirea unui Group buy, astfel incat sa nu fac 50 de drunuri sa iau tricuri de 3-4 marimi si culori diferite si iar sa fac un nr mare de drumuri sa le inscriptionez separat.

explica pentru toti si pentru mine diferitele standarde de calitate a tricourilor. De asemenea ar fi muuuult mai bine daca ai avea un tabel cu preturile pentru diferitele standarde de calitate si cu reducerile care ar urma in cazul unor comenzi mai mari de 10 bucati ..s zicem.

Tricou / calitatea III / pret / pret reducere (+10 tricouri)
Tricou / Calitatea II / pret / pret reducere
Tricou / Calitatea I / pret / pret reducere

Sincer.. 60 ron mi se pare scump pentru orice de la cana la tricou
Intradevar nu am cum sa fac un test al calitatii fata de un tricou care il pot imprima la mine in oras. Zi-mi ce metode folosesti.

Sus

MesajScris: Vin Iun 25, 2010 7:22 pm 
Lostie
Lostie
Neconectat

HELLO
O sa aduc la inceputul saptamanii viitoare lamuriri asupra acestor aspecte.....

Acum nu am inca informatii cu privire la un discount serios din partea furnizorilor datorita weekendului.

Calitatea tricoului nu poate fi explicata in cuvinte, pt cine a avut un imprimeu pe tricou mai serios sa zic asa e mai usor de inteles in raport cu un tricou chinezesc de 5- 7 lei, care este ok numai daca il porti de 2 ori si il speli odata, altfel se poate transforma in tricou de lucru prin gradina, spalat masina sau spalat pe jos...cu el. \:D/

Imprimarea la o culoare se face cu un colant usor cauciucat si mi se pare cea mai buna alegere dpdv al calitatii raportat la trecerea timpului, cu toate ca designul este minimalist.

Imprimarea full color, se poate face prin doua metode in functie de cerere deoarece prin serigrafie iese un imprimeu bun dar devine extrem de scump pt cantitati mici. Mai exista posibilitatea de full color prin transfer termic dar care este mai putin rezistent ca serigrafia si mai limitat ca dimensiune dar are pret relativ scazut, adica se pot face putine bucati....

Sper ca am fost explicit si ne auzim dupa luni...

weekend placut
cke

Sus

MesajScris: Mie Iun 30, 2010 2:08 pm 
Lostie
Lostie
Neconectat

Hello everybody ....

Dupa multe telefoane si agitatie cu tva-ul asta am reusit totusi sa obtin niste preturi cat de cat decente fata de cele initiale.

Option 1
Suprafata imprimare A4 ( 210 x 297 mm ) - minim 10 tricouri - indiferent culoare si marime
- tricou simplu low quality ( china ) - 8,3 euro/buc ~ 36 ron - deocamdata stoc 0
- tricoul premium Fruit of the Loom - 9,3 euro/buc ~ 41 ron
- trcou super premium Hayes - - 12,8 euro ~ 56 ron

Option 2
Suprafata imprimare A3 ( 297 x 420 mm ) - minim 10 tricouri - indiferent culoare si marime
- tricou simplu low quality ( china ) - 11.93 euro/buc ~ 52 ron - deocamdata stoc 0
- tricoul premium Fruit of the Loom - 13 euro/buc ~ 57 ron
- trcou super premium Hayes - - 14.2 euro ~ 62 ron

Procesare si imprimarea dureaza cateva zile .... de la confirmarea comenzii ...

Semantura mea cu tricourile , sunt numerotate pt ca va arata gradul de complexitate al tricoului, de la simpla colantare la 1 culoare ( NR. 1) pana la full color A4 ( NR. 4 ).

Pretul l-am obtinut in euro si l-am transformat al cursul BNR al zile de astazi, 30 iunie 2010.
Preturile pot creste sau scade in ron , normal in functie de euro.

La un numar de peste 100 de tricouri mai avem un discount de 10 % dar nu vad eu sa ajungem asa usor acolo. vedem atunci. Mai exista posibilitatea ca pretul sa mai scata cu 1 ron - 2 roni in functie de complexitatea graficii, preturile date de mine sunt pt complexitate maxima.

Parerea mea este ca optiunea Fruit of the LOOM este cea mai buna raport calitate pret al materialului, cu toate ca Hayes ( Intersport ) sunt net superioare dar depinde mereu de stocul magazinului.

Va mai puteti uita pe linkul de jos pt ca am mai imbunatatit si upgradat grafica la unle tricouri si seriale.
Se pot executa tricouri si cu grafica personalizata, la comanda ... le pot reprocesa si executa... numai sa imi dati referinte corecte si bune calitativ.

http://photobucket.com/cristakke

Astept pareri si comentarii ....

respecte | cke

Sus

MesajScris: Joi Iul 01, 2010 5:14 pm 
Lostie
Lostie
Neconectat

Hello everybody

ATENTIE !

Am reusit un discount semnificativ pentru forumul nostru si anume inscriptionarea tricourilor cu grafica in format mare (A3 ) are acum acelasi pret ca si un A4 .....Conditia totusi este sa avem acolo 20-30 de tricouri stranse in total.

Am creat un nou site, care va fi actualizat pe masura ce mai fac cate ceva, iar pentru utilizatorii acestui forum am discounturi speciale, asa ca nu luati in considerare preturile in euro afisate pe site.

http://wecando.widezone.net/

Astept in continuare raspunsuri de la voi

o zi buna
cke

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]