Hello Marius and Co!
Multumesc de abordare si ajutor... un loc pe pagina dedicata ar fi de ajutor ... daca e ok, platesc si un banner pe serialetari si filmetari.ro ....Trebuie numai sa stiu unde transmit fisierele, cate si rezolutia.
Astazi am updatat LOST section cu noi abordari.... cred ca as mai putea face cel putin 20 -30 de noi variante.... inclusiv Mugs, insigne speciale, sepci, rain coats, back packs and other stuff .... la cerere.
Tot la cerere mai pot face tricouri si pe alte teme. Eu am expus temele pe care le-am pregatit pt mine ( fara sex city pt ca banuiti pentru cine am pregatit-o

). De aceea sunt deschis si la alte teme sau la un design specific ....
de exemplu .... I'm Xsulescu Candidate, ask Jacob ...
Pretul nu este o constanta ( Desmond ) din pacate.
Tricouri FRUIT of the LOOM.Pentru o singura bucata tricou, orice culoare, orice marime ( asta in functie de cate gasesc ) imprimeu 1 singura culoare - 50 ron.
Pentru o singura bucata tricou, orice culoare, orice marime, imprimeu full color - 60 ron.
Mug cofee alba - 50 ron
Mug cofee color - 65 ron
Preturile par mari, dar se pot micsora in conditiile unor tricouri de calitate mai joase - Europa stuff - si constituirea unui Group buy, astfel incat sa nu fac 50 de drunuri sa iau tricuri de 3-4 marimi si culori diferite si iar sa fac un nr mare de drumuri sa le inscriptionez separat.
Daca reusim sa adunam o comanda generala, atunci pot negocia si eu imprimarea, tricourile si alte o singura data si probabil ca pretul va scadea cu 10-20 ron.... presupun.
Oricum, in functie si de cate comenzi strang, caut si furnizori directi astfel incat sa obtin si alte preturi fata de ce am acum. Deja am niste promisiuni si astept raspuns zilele ce urmeaza.
Eu mi-am comandat de-alungul timpului tricouri de acest gen de afara si la preturile de 10-12 usd m-a dezamagit calitatea imprimeului si a tricoului. Ceea ce sarea de 30 usd merita din plin dar transportul te cam face sa renunti uneori si uneori chiar si dipozitia vamesului conteaza... Nu stii peste ce fan dai .... Eu am ramas fara niste cd-uri cu Deftones and others la un pachet ....asa ca am renuntat... plus ca plata cu cardul romanesc pe afara e cam greu, mai ales din USA.... trebuie sa ai resedinta US ca sa poti pe multe website-uri.
Astept un feedback de la voi.... la
cristakkke@yahoo.com sau pe mess ... sau cine e interesat ii pot lasa si tel. meu pentru alte informatii decat cele expuse mai sus.
Respect | cke